Termeni si conditii. Modalitatea de returnare a produselor.

Pentru a folosi serviciile calorifer.ro, este necesar a respecta urmatoarele reguli:

  • sa furnizati date reale, exacte si complete despre Dvs., completand toate rubricile obligatorii ale formularului de inregistrare
  • sa mentineti si innoiti daca este cazul datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramana reale, exacte si complete

In cazul in care veti furniza date care nu sunt reale, inexacte sau incomplete, calorifer.ro are dreptul sa suspende, sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa respinga toate incercarile de utilizare a sitului.

SC CRISTALIN IMPORT-EXPORT SRL nu fi poate fi facut responsabil in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au garantia oferita fiecarui produs in parte. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.

SC CRISTALIN IMPORT-EXPORT SRL nu fi poate fi facut responsabil pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

SC CRISTALIN IMPORT-EXPORT SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), insa nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori.

Produsele livrate pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificare prealabila a acestora.

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene si abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice.

Clientii Calorifer.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator). Calorifer.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de Calorifer.ro. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform OUG 130/2000, cu modificarile in vigoare.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (Ex: Pini sau contacte zgariate, lovite, lipsa componentelor active si/sau pasive) sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari, deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Contravaloarea comenzii (inclusiv taxele de transport) se achita curierului la primirea coletului.

Dupa finalizarea comenzii veti primi prin e-mail factura proforma, pe care o puteti achita fie prin OP sau internet banking.

Atentie! Comanda va fi procesata doar dupa confirmarea platii.