Livrare si plata

Pentru a putea cumpara direct de pe acest site, trebuie mai intai sa te inregistrezi. Odata ce inregistrarea s-a incheiat cu succes, te poti loga pe site folosind adresa de e-mail si parola specificate la inregistrare.

Din acest moment, poti sa iti alegi produsele pe care vrei sa le cumperi si sa le "pui deoparte" folosind butonul "Adauga la cos", care apare pe paginile cu descrierea produsului.

Aceasta nu inseamna ca ai cumparat produsul; folosind meniul "Cosul meu" din partea dreapta-sus a paginilor poti in orice moment sa vezi ce produse ai ales, cat costa ele in total sau sa renunti la unul sau mai multe dintre ele.

Cand te-ai hotarat asupra produselor pe care vrei sa le cumperi, le poti comanda din pagina care iti prezinta continutul cosului, folosind butonul "Trimite comanda".
Astfel, comanda ta este trimisa la noi si va fi procesata in cel mai scurt timp posibil. Poti vedea in orice moment situatia comenzii tale, accesand meniul "Istoric comenzi".

 

 

Transport

Metode de plata

Plata la livrare

Transfer bancar

Contravaloarea comenzii (inclusiv taxele de transport) se achita curierului la primirea coletului.

Dupa finalizarea comenzii veti primi prin e-mail factura proforma, pe care o puteti achita fie prin OP sau internet banking.

Atentie! Comanda va fi procesata doar dupa confirmarea platii.