Confidentialitate

SC CRISTALIN IMPORT-EXPORT SRL, proprietarul www.calorifer.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

Datele cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client si, dupa caz, pentru a transmite informatii legate de promotiile noastre.

SC CRISTALIN IMPORT-EXPORT SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.calorifere.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.calorifer.ro trimitind un e-mail la adresa info@calorifer.ro

Cu toate acestea, SC CRISTALIN IMPORT-EXPORT SRL va fi nevoit sa transmita o parte sau toate acceste informatii atunci cand o cere legea sau in cazurile cand persoanele vor aduce probe suficiente despre faptul ca informatia din contul Dvs. prin continutul sau incalca drepturile sau interesele legitime ale tertilor.

Contravaloarea comenzii (inclusiv taxele de transport) se achita curierului la primirea coletului.

Dupa finalizarea comenzii veti primi prin e-mail factura proforma, pe care o puteti achita fie prin OP sau internet banking.

Atentie! Comanda va fi procesata doar dupa confirmarea platii.